5 tips på Instagramvänliga platser

Vi har alla sett dom. De där perfekta semesterbilderna som bombarderar flödet varje sommar. Är det inte bilder på kritvita sandstränder vid medelhavet är det någon vindlande storstad eller asiatisk djungel.

Så hur ska man göra för att slå igenom på sociala medier och komma med något nytt som ingen annan lägger upp? Att hemestra i Hallstahammar eller längs med Strömsholms kanal är något fler och fler har upptäck. Här ger vi dig en topp fem lista på de instagramvänligaste ögonblicken längs kanalen som du kan uppleva.

Tagga gärna bilden med #visithallstahammar

 • Snyggaste hoppet från 3:an eller 5:an
  Ett coolt hopp från hopptornet på Skantzöbadet kommer garanterat att få dina följare att stanna upp i sitt scrollande. En cool pose i luften innan du landar i vattnet kommer att väcka uppmärksamhet. Jag lovar!
 • På huvudet på en SUP
  Har du balansen för att hinna få den där coola bilden? När du står på huvudet på din SUP bräda i Skantzsjön med Åsby Hotell och Spa i bakgrunden? Kan lova att det inte är många som kommer slå den bilden i sommar!
 • Strömsholms kanal
  Går det att få nog med dessa vackra slussfoton? Att slussa på samma sätt idag som det gjordes för över 225 år sedan, bara det är ju häftigt! Norlings och Sörkvarn är poppulära slussar men även Lustigkulla nedre är poppulär, framförallt på hösten med alla vackra färger från träden som avspeglar sig i vattnet.
 • Sveriges vackraste slott
  Här gäller det att vara kreativ. För Strömsholms slott är ett av Västmanlands, eller kanske till och med Sveriges mest vackraste och fotografivänliga slott. Fina miljöbilder med slottet i bakgrunden är en säker klassiker och kommer generera många likes.
 • Padel eller paddel
  Paddel eller padel, vilken bild väljer du att lägga upp? Kanske båda? En blooper från vattnet och en seger från land kanske? Padel spelar du så klart på vackra utomhusbanan vid Åsby Hotell och Spa och paddlar gör du så klart längs Strömsholms kanal.