Konferens på Knytpunkten

Knytpunkten i Strömsholm ligger mitt i hjärtat av Strömsholm med stallar och ridhus runt om kring. Det är en naturlig mötesplats för dig som ska ha ett mindre möte, en stor konferens eller bara är nyfiken på Strömsholm. Knytpunkten används dagligen som administrativtcentrum för Ridskolan Strömsholms elever.

Knytpunktens stora aula har möjlighet att ta emot upp till 240 sittande åhörare. Tack vare den teleskopiska läktaren kan aulan enkelt göras om för middagar eller mindre sällskap. Här finns även möjligheterna att ta in stora föremål i aulan för demonstration som till exempel en bil eller en häst.

På entréplan finner du ett mindre mötesrum med plats för 10 personer. Önskar du boka lunch eller middag till ditt möte eller konferens så går det jättebra då Knytpunkten samverkar med lokala entreprenörer.

Vill du veta mer om Knytpunkten eller boka konferens här så hittar du mer information på Ridskolans Strömsholms webbplats. Länk till annan webbplats.