Naturpasset

Upptäck naturen runt omkring skogarna i Hallstahammar. Sätt på dig sköna skor och ta dig ut i skogen. Du prickar av kontrollerna som finns uppsatta i din egen takt och har en härlig dag i skogen. Du kan göra det ensam eller tillsammans med familj och vänner.

Totalt är det 40 kontroller som finns uppsatta runt omkring i skogarna utanför Hallstahammar. Det gäller Kvarnskogen och skogen nordöst om motionscentrum vid Duvhällarna. Du kan ta kontrollerna i vilken ordning du vill och du har tid att hitta alla kontroller mellan den 15 april till den 15 september. Springa eller gå, du bestämmer och tar det i din takt. Så snöra på dig skorna och passa på att njuta av våren och sommaren i naturen. Terrängen är stigrik och ganska flack vilket gör att detta är en utmärkt aktivitet för hela familjen. Ta gärna med dig fika och hitta din egna lilla skogsglänta för en paus.

Alla kontroller är märkta med numrerade plastskärmar. När du hittar en kontroll så antecknar du kodbokstaven i startkortet. Startkortet kan du sedan lämna in till Hallsta Orgenteringsklubb senast 15 september och du deltar då i en utlottning av ett presentkort hos Letro sport i Surahammar.

  • Pågår mellan 15 april och 15 september 2024.

Startkort för 150 kr går att köpa hos:

  • Stenströms cykel, Hammartorget Hallstahammar
  • Hemköp, Linneatorget Kolbäck
  • Direkten, Stationsgatan Kolbäck
  • Hallsta Orgenteringsklubb, Gråstensvägen 6 Hallstahammar

Du betalar 150 kr med Swish till den QR-kod som finns på startkortet.

Vill du veta mer eller har frågor om Naturpasset så kontaktar du Hallstahammars orgenteringsklubb Gudrun Persson på 073-0483993 eller Annika Nordström på 073-1557219.

Ifyllt startkort lämnas hos Hallstahammars Orgenteringsklubb på Gråstensvägen 6 i Hallstahammar senast 15 september om du vill vara med i utlottningen av presentkort.

Naturkartan