Ride and dine på Bärsta

Helgkurs för dig som vill slipa på din ridning samtidigt som din egen kropp och knopp mår bra.

Helgen anordnas av familjen Nilsson/Siemerling på den anrika gården Bärsta med anor från 1800-talet. Gården ligger på landet strax utanför Kolbäck, ett stenkast från Strömsholm.

Det här är ett tillfälle för dig som vill komma iväg med din egen häst. Där fokus ligger på att både du och hästen ska ha en trevlig helg tillsammans. Kursen kommer lägga stor vikt på markarbetet, känna noggrannheten och förståelse för helheten. Vi kommer att lägga till hoppning anpassad efter din nivå och sista dagen hoppar vi en bana som vi naturligtvis anpassar efter önskad höjd. Efter att du har genomförd banhoppning så erhåller du en fin rosett som är speciellt framtagen för Bärsta gård.

Du bor på gården i den nyligen renoverade "Bagarstugan" som har 4 rum och 2 enkelsängar i varje rum. I Bagarstugan finns ett kök där du kommer att bli serverad frukost, lunch och middag. Hästen stallar du upp på gårdens moderna anläggning med alla faciliteter som underlättar skötseln.

Kursen är under speciella datum (fredag-söndag) under juli, augusti och september 2023. Bokning sker via kontaktuppgifter på Bästa gårds Facebooksida där utförligt program och tider för helgen specificeras.