Evenemangsguiden

EVENEMANGET PÅGÅR DEN 25 MAJ

The Return Of King Kong

19:00 Hallsta Sura Närradio 103,7 MHz

Mellan åren 1989 och 1995 sändes ett ungdomsradioprogram på Hallstahammars närradio som gick under namn som Pipeline, Mojo Radio och till slut hette det King Kong. I år fyller närradion 40 år och ungdomsredaktionen kommer mot bättre vetande att göra en exklusiv comeback efter 29 års sändningsuppehåll för att fira detta.

Var händer det här då? Jo på Hallsta Sura Närradio 103,7 MHz eller på www.radion.nu. One night only!

Det blir svammel, babbel och en ohelig blandning av hårdrock, metal, punk, grunge och annan tidstypisk musik. Och vi gör besök hos Berggren i Ekeby. Alltså precis samma sak som vi gjorde då med andra ord.

Så var du en av de som lyssnade då har du nu en perfekt ursäkt att träffa gamla vänner, lyssna på musiken och försöka minnas tillsammans hur det var då och vara glada för att vi är här nu.

  • Plats: Hallsta Sura Närradio 103,7 MHz

The Return Of King Kong

E-post