Evenemangsguiden

EVENEMANGET PÅGÅR DEN 18 APR - 27 APR

Konst & Kulturrundan

10:00 Kolbäcksådalen

Konstrundan arrangeras av Medlemsföreningen Konst- och Kulturrundan i Kolbäcksådalen.
Konstrundan arrangeras varje år under Påskhelgen. Klockan 10 på långfredagen startar evenemanget och du kommer knappast att vara ensam på vägarna. Konstrundan är ett mycket populärt evenemang som har vuxit varje år. Idag är Konstrundan troligen Sveriges näst
största, vad avser antalet utställare.

Över 100 utställare visar upp sina alster på olika platser eller i det egna hemmet. Det geografiska utställningsområdet omfattar Hallstahammars och Surahammars kommuner samt Rytterne och Dingtuna socken inom Västerås kommun.

Passa på att upptäcka vackra konstverk och ta en bit mat eller fika på alla de olika ställena utmed din runda.

  • Plats: Kolbäcksådalen