Evenemangsguiden

EVENEMANGET PÅGÅR DEN 05 MAJ

Star Wars: Episode 1 - Phantom Menace

17:00 Sagabiografen

Sagabiografen visar filmen: Star Wars: Episode 1 - Phantom Menace
Tid: 17:00
Åldersgräns: från 11 år

I år blir det 25 år sedan Star Wars: Episode 1 - Phantom Menace gick upp på bio. För att fira detta och för att fira "May the fourth be with you" så finns ett unikt tillfälle nu att se filmen igen på bio. Endast helgen 3-5 maj.

Den korrumperade Handelsfederationen hotar planeten Naboo som styrs av den unga drottningen Amidala. Två jediriddare, Qui-Gon Jinn och Obi-Wan Kenobi, kommer till drottningens hjälp. Detta är den fjärde, men kronologiskt sett den första filmen i filmserien om Stjärnornas Krig.

Mer information och boka din biljett här. Länk till annan webbplats.

  • Plats: Sagabiografen

Star Wars: Episode 1 - Phantom Menace

Telefon 076 225 50 64 E-post info@hallstabio.se Boka