Evenemangsguiden

EVENEMANGET PÅGÅR DEN 10 JUL

Sommar på Skantzen - Jag ville dansa med lyckan

19:00 Skantzen

i "Jag ville dansa med lyckan" bjuds publiken in till den livsbejakande, berörande och svindlande berättelsen om Edith Piafs liv. Från att hon föddes på en trottoar i fattiga Paris-kvarter 1915 - via lyckan, succéerna och tragedierna - tills hon gick bort utfattig i Provence 47 år senare.

Edith Piaf levde livet fullt ut. Och hon ångrade ingenting.
Gladys del Pilar & Anna Bromee berättar - och sjunger Piafs älskade sånger på svenska i Annas nya översättningar. Musik-arrangemangen kommer från CD-albumet Jag ville dansa med lyckan - Edith Piaf på svenska från 2015 med Gladys, Anna, Kajsa Ernst & Babben Larsson. En hyllning till madame Piaf som skulle fyllt 100 år det året.

Publiken får höra klassiker som Non, je ne regrette rien, Milord och La vie en rose. Här klingar även unika Piaf-sånger som aldrig tidigare sjungits på svenska.

Se ett smakprov här: https://www.youtube.com/watch?v=Lvw_I-KGgPk Länk till annan webbplats.

  • Plats: Skantzen

Sommar på Skantzen - Jag ville dansa med lyckan

Telefon 0220 17409 E-post info@svedviberg.se