Evenemangsguiden

EVENEMANGET PÅGÅR DEN 21 APR

Mavka: Skogens väktare (Ukr. tal)

14:00 Sagabiografen

Sagabiografen visar filmen: Mavka: Skogens väktare (Ukr. tal)
Tid: 14:00
Åldersgräns: från 7 år

Djupt inne i de ukrainska skogarna finns hemligheter som länge varit dolda för människor. Här bor skogsfolket som skyddar de gamla träden och allt levande liv mellan dem. En av dem är den unga och lite naiva skogstjejen Mavka, som har ett hjärta som klappar extra varmt för skogens alla djur. Därför är det just hon som utses till skogens nya väktare. Ett stort ansvar eftersom onda och giriga varelser av människosläktet nu hotar att skövla skogen. Och ännu värre blir det när Mavka blir kär i musikern Lukas - en människa!

Mer information och boka din biljett här. Länk till annan webbplats.

  • Plats: Sagabiografen