Sörkvarnsvägen 10, Hallstahammar

Campingstuga, Skantzö Bad & Camping

En av Mälardalens populäraste familjecampingar. Det finns stugor i olika utföranden och standard. Populärast är stugan som är utrustad för upp till sex personer. Dessa stugor har självhushåll och utrustade med det som behövs för att få en trivasam vistelse. Men det finns även mindre enklare stugor med 4 bäddar om du vill stanna kvar och ha tak över huvudet och en säng att sova i. Dessa stugor har toalett och dusch i den närliggande servicebyggnaden. Men är utrustade med kylskåp och enklare möjligheter till tillagning av mat. I servicebyggnaden finns ett större kök om man kan använda om behov finns.

Hit kommer många familjer med egen husvagn, tält eller sover kvar i någon av stugorna ovan. Många passar på att besöka badet som ligger angränsande campingen. Badet har öppet från slutet av maj till mitten av augusti.

Stugor (och campingplatser) går att boka på campingens webbplats Länk till annan webbplats..

  • Plats: Sörkvarnsvägen 10, Hallstahammar