Clas Thottsväg, Strömsholm

Thottska villan

Thottska Villan är Ridskolan Strömsholms så kallade guest house som ligger vackert belägen högst upp på åsen vänd mot allén till Strömsholms slott. Villan från 1770-talet är stilfullt renoverad och ett hus där du kan känna dig som hemma.

Med 21 bäddar, fördelat på 14 rum, är huset populärt bland såväl bröllopspar som affärssällskap. Den passar även för dig som har ditt djur på Djursjukhuset eller hälsar på släkten i närområdet.

Thottska villan erbjuder två olika konferensrum med plats för 14 respektive 8 personer. Ett bra alternativ för kick-off med medarbetarna på det mindre företaget eller strategimöte med styrelsen. Man kan hyra enskilda rum eller hela huset till förfogande, allt utifrån önskemål.

Thottska Villan drivs av Ridskolan Strömsholm i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

  • Plats: Clas Thottsväg, Strömsholm